Ուլտրա-պաստերիզացված առանց կաթնաշաքարի կաթ: Ճարպի զանգվածային բաժինը 1.8%: Առանց կաթնաշաքարի կաթը հեշտությամբ մարսվում է և պահպանում է կաթի օգտակար և սննդային հատկությունները: Կաթը հարմար է կաթնաշաքարի անհանդուրժողականությամբ տառապող մարդկանց, ինչպես նաև ամբողջ ըն տանիքի համար: Նրանց համար, ովքեր նախընտրում են բնական առողջ սնունդ: Փաթեթը բացելուց հետո ապրանքը սառնարանում պահել (4±2)°С ջերմաստիճանում և սպառել 48 ժամվա ընթացքում: Պահել +2°C-ից +25°C ջերմաստիճանու մ: