Пример якорных ссылок

Շոկոլադով և հատապտուղներով նրբաբլիթներ

  • 2 ձու
  • 1 3/4 բաժակ կաթ
  • 1 թեյի գդալ վանիլին
  • 2 բաժակ ալյուր
  • 1/3 բաժակ շաքարավազ

Քայլ 1: Խորը տարայի մեջ միասին հարել ձուն, կաթը և վանիլինը. մաղել ալյուրը, որպեսզի այն հարստանա թթվածնով, ավելացնել շաքարավազ, վրան ավելացնել կաթով զանգվածը, հարել այնքան, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։

Քայլ 2: Միջին ուժգնության կրակի վրա տաքացնել չկպչող թավան, պատել այն կարագով։  Թավայի մեջ ավելացնել համապատասխան քանակությամբ զանգված, եփել երկու կողմից՝ յուրաքանչյուր կողմը 1-2 րոպե, մինչև խմորի վրա առաջանան ծակոտիներ։ Տեղափոխել ափսեի մեջ։ Կրկնել գործողությունը և նույն ևով եփել ողջ զանգվածը։

Քայլ 3: Մատուցել շոկոլադե կրեմով և հատապտուղներով։

Բարի ախորժակ :)


Խոզապուխտով և պանրով կրուասան

Կիսվել բաղադրատոմսով     Share on Facebook

  • 4 կրուասան

  • խոզապուխտ՝ համեմված և կտրատված

  • 4 պանրի կտորներ՝ շվեցարական, չեդեր, հավարտի կամ ցանկացած այլ պանիր, որը դուք կնախընտրեք

Քայլ 1: Նախապես տաքացնել ջեռոցը 180 °C

Քայլ 2: Տաքացնել խոզապուխտը

Քայլ 3: Կրուասանները բաժանել 2 հավասար հորիզոնական մասերի

Քայլ 4: Կրուասանների մեջ դնել տաքացրած խոզապուխտը և պանրի կտորները

Քայլ 5: Այնուհետև դնել ջեռոցը և եփել 3-5 րոպե, մինչև պանրի կտորները հալվի և կրուասանները դառնան կարմրավուն և խրթխրթան

Քայլ 6: Մատուցել թարմ բանջարեղենով ձևավորված ափսեի մեջ։

Բարի ախորժակ :)


Տրոպիկական Սմուզի

Կիսվել բաղադրատոմսով     Share on Facebook

  • 1 բանան՝ կտրատված և սառեցված
  • 1 մանգոյի սառեցված կտորներ
  • 1 սառեցված արքայախնձորի կտորներ
  • 1 նուշի կաթ

Հարիչի մեջ լցնել բանանի, մանգոյի արքայախնձորի սառեցված կտորները և հարել նուշի կաթի հետ այնքան, որ ստանաք համասեռ, թանձր զանգված։

Նուշի կաթը ավելացնել ըստ ցանկության՝ համապատասխան խտություն ստանալու համար։

Լցնել խոր ամանների մեջ, վրայից ձևավորել ցանկացած մրգերով և մատուցել։

Բարի ախորժակ։)


Քինուայով Կոլոլակներ՝ Արևելյան Բաղադրատոմսով

Կիսվել բաղադրատոմսով     Share on Facebook

  • 500գ հնդկահավի աղացած միս
  • 3/4 բաժակ եփված քինու
  • 3 պճեղ աղացած սխտոր
  • 2 կանաչ սոխ, մանր կտրատված
  • 1 ձու
  • 1 թ/գ սոյայի սոուս
  • 2 թ/գ քունջութի ձեթ
  • 1 թ/գ կծու կարմիր սոուս
  • աղ և թարմ աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 1/2 թ/գ քունջութի սերմեր

  • 1/4 բաժակ սոյայի սոուս
  • 2 թ/գ բրնձի քացախ
  • 1 թ/գ քերած կոճապղպեղ
  • 1 թ/գ շագանակագույն շաքարավազ
  • 1 թ/գ քունջութի ձեթ
  • 1 թ/գ կծու կարմիր սոուս՝ ըստ ճաշակի
  • 2 թ/գ եգիպտացորենի օսլա

Քայլ 1: Նախօրոք տաքացնել թավան 200°C։ Ջեռոցի տարան թեթև պատել ձեթով։

Քայլ 2: Մեծ տարայի մեջ ավելացնել աղացած հնդկահավի միսը, քինուան, սխտորը, սոխը, ձուն, սոյայի սոուսը, քունջութի ձեթը, կծու կարմիր սոուսը, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։ Խառնել բոլոր բաղադրիչները իրար՝ փայտե գդալով կամ ձեռքերով, այնուհետև ստացված զանգվածից պատրաստել 18-20 միջին չափի կոլոլակներ։

Քայլ 3: Տեղադրել կոլոլակները նախապես ձեթով պատված ջեռոցի տարայի մեջ և եփել 18-20 րոպե մինչև կոլոլակները ստանան թեթև շագանակագույն երանգ։

Քայլ 4: Սոուսը պատրաստելու համար նախապես տաքացրած կաթսայի մեջ, միջին բարձր կրակի վրա, հարելով եփել սոյայի սոուսը, բրնձի քացախը, կոճապղպեղը, շաքարավազը, քունջութի ձեթը, կծու կարմի սոուսը և 1/2 բաժակ ջուր՝ մինչև եռա:

Քայլ 5: Այնուհետև փոքր ամանի մեջ իրար խառնել եգիպտացորենի օսլան և 1 թեյի գդալ ջուր, հարել և ավելացնել եփվող սոուսին, եփել մոտ 2 րոպե, մինչև սոուսի պնդանալը։

Քայլ 6: Մատուցել ջեռոցում եփված կոլոլակները տաք սոուսի հետ միասին՝ զարդարված կանաչ սոխով և քունջութի սերմերով, ըստ ցանկության այլ կանաչեղեններով։

Բարի ախորժակ։)


Գունավոր պղպեղներով աղցան

Կիսվել բաղադրատոմսով     Share on Facebook

  • 3 գունավոր պղպեղ
  • 1 գլուխ փոքր, կարմիր սոխ
  • ¼ բաժակ մաղադանոս
  • 1 թ/գ բրնձի քացախ
  • 1 դ/գ քունջութի ձեթ
  • ½ բաժին ֆետա պանիր, մանրացված
  • Թարմ աղացած սև պղպեղ/ աղ

 

Քայլ 1: Մանր կտրատել գունավոր պղպեղները, սոխը և մաղադանոսը

Քայլ 2: Ավելացնել բրնձի քացախը, քունջութի ձեթը, աղը, պղպեղը և լավ խառնել։

Քայլ 3: Այնուհետև ծածկել աղցանը և պահել սառնարանում մոտ 20 րոպե

Քայլ 4: Հանել զանգվածը սառնարանից, վրան ավելացնել ֆետա պանիր և մատուցել

Բարի ախորժակ։)

logo