Բարի գալուստ Քարֆուր
Բալզամիկ քացախը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ։ Բալզամիկ քացախի օգտագործումը բնորոշ է առաջին հերթին իտալական խոհանոցին։ Այն ավելացվում է հոմեոպաթիկ չափաբաժիններով կաթիլ առ կաթիլ սոուսների, աղցանների սոուսների մեջ և շաղ տալիս բանջարեղենի, մրգերի, աղանդերի, պանիրների, ծովամթերքի կամ տապակած մսի վրա: Բալզամիկ քացախի օգտագործմամբ շատ բաղադրատոմսեր կան, բայց այն երբեք չի ենթարկվում ջերմային մշակման:
Country of Manufacture | Ռուսաստան |
---|